POLARIS7 CRYSTAL HARMONY

A Polaris 7 Crystal Harmony szerkezeti felépítése
és annak hatása az élő szervezetre

"Az ember tudatát  olyan képzetek, igazságok, vezérelvek, tapasztalatok töltik meg, melyek építhetik egészségét, de okozhatják betegségét is. Úgy is mondhatnánk, hogy nem a testnek van lelke, hanem a léleknek van teste."

Fényterápia - Energetizálás

1. Energetizálás a fotonok energia közvetítő hatásának használatával: a 7 fő csakra
egyidejű megvilágításával történik
2. Polarizált fény: A csakrákra irányuló fény koherens, azaz bioeffectívebb a hagyományos fénynél, mert polarizátor fólián át vezetett 
3.Programozott hegyikristály:A polarizált fény hegyikristályon is átvezetett, melyet előzőleg a pozitív ősprogrammal programoztunk. (7,83 Hrz)

4. Tachionizált lencse rendszer: A lencserendszer 72 órás tachionizáción esik át. ezért ennek hatására a lencséken átlépő fotonok spintronikailag jobbra pördültet kapnak. Ez lényegesen erősíti a kezelés hatását.(Garjajev)

5. Színterápia: A fény a lencserendszeren áthaladóban újabb információt kap színszűrők alkalmazása révén, mely az adott csakrára jellemző. Ez mintegy kulcs segít a csakrák megnyitásában, az energia felvétel maximalizálásában.

  • Korona csakra: fehér
  • Homlokcsakra: ibolya
  • Torokcsakra: kék
  • Szívcsakra: zöld
  • Napfonat csakra: sárga
  • Sex csakra: narancs
  • Gyökércsakra: vörös
6. Szakrális geometriai információ: A lencserendszeren át kilépő fotonok kilépés előtt még szakrális geometria információját is megkapják a lézer gravírozott záróüveg korongon lévő "élet virága" vagy tórus mintázat információjának felvételével. 

7. Csakrákra irányított fény mennyiségének szabályozása:  10-100% között szabályozható a fényerősség. Mindenki más energetikai állapotban van. Az állapot felméréssel (Polaris 7 biorezonancy analizis system), vagy más technikával (szenzibil, inga, lengyelpálca) mérhető az adott csakra százalékos energetikai állapota. A mérés adatait figyelembe véve testre szabhatjuk a kezelést azzal, hogy figyelembe vesszük ezen energetikai állapotokat. 

Tartós stressz oldás hangterápiával:

 1. A Polaris7 Crystal Harmony rendelkezik egy beépített hangrendszerrel, ami stresszoldó hatás miatt került a lámpába.
 2. Bluetooth vezérelte hangterápia, mely révén fejhallgató használatával a kezelés alatt speciálisan kiválasztott relaxációs zenét hallgat a kliens. egy külső zenelejátszó egységről sugárzott zene hallgatása által.

3. A tartós stresszoldó hatás elérését speciális zenére úsztatott ún. binaurális hang effektussal érjük el. Ezzel alfa-théta-delta agyhullámokat generálunk, ami a mély relaxáció elérése céljából szükséges.

4. Mikroprocesszor vezérelte fény és zenei lejátszás segítségével 30, 45, 60 perces programokat tudunk beállítani a mért stresszindex nagyságának függvényében.


A kezelés menete

A kezelés előtt energetikai állapot felmérést végzünk. Dinamika Lotus és Dinamika Onix pulzus variabilitáson alapuló biorezonanciás mérő készülékkel felmérjük a kezelés előtti állapotot. Ez az 5 percig tartó állapotfelmérés 14 féle információt ad a test energetikai állapotáról. Ennek ismeretében egyénre szabottan állítjuk be csakránként a leadott fényenergia mennyiségét és idejét. A kezelés alatti relaxációs, csakra harmonizáló zenét a páciens kiválasztja a lehetőségek közül, egyéni szimpátia alapján. A 30, 45, 60 perces kezelés után az első alkalommal mindenképp, de a további kezeléseknél opcionálisan lehetőség van az energia állapot ismételt és részletes felmérésére.

A kezelést laza utcai ruhában végezzük, hiszen a Polaris 7 Crystal Harmony 
 a hatását az AURA szintjén fejti ki
.
Budapest, az Arany János utcai Metró megállónál: Tel.: +36 70 452-0010 

Az alábbi képeken kezelés előtti állapot és 10 perccel a kezelés utáni állapot elemzése látható. A kezelés utáni értékek önmagukért beszélnek

Jognyilatkozat

A készülékek nem minősülnek orvostechnikai eszköznek, használatuk nem helyettesíti az orvosi kezelést, diagnózist.
Nem célja a diagnózis, a kezelés, a gyógyítás sem ember sem állat esetében.

A készülékek minden szükséges EU minősítéssel rendelkeznek.