Global

léleknek - életnek hívunk. Fizikai korlátaink miatt láthatatlannak bélyegzett részeink jelentősen befolyásolják ennek a fizikai testnek a minőségét, erőnlétét, élettartamát. Benső egységünk, másodpercenként felbomló és újra egyensúlyba lendülő harmóniánk a kulcsa mindannak, amire lehetőségként tekintünk. A lehetőséggel is lehet élni és visszaélni. De a lehetőség épp olyan láthatatlan a legtöbb fizikai testben élő ember számára, mint a lélek maga. Ez nem hiba. A hiba ott kezdődik, amikor a lehetőségek hiányával magyarázzuk szerencsétlenségünket, balsorsunkat, és ezt el is hisszük. Mert el akarjuk hinni. Mert ha nem a sors, a csillagok állása, a balszerencse, vagy az Isten a hibás, akkor ki lehetne más a vétkes, mint mi magunk? Mi, emberek nem szeretünk hibásak lenni. Sokan tengődnek a világban elveszve, céltalanul, napról napra, akik számára éppen annyi lehetőség adódott egy más, egy szebb és jobb életre, mint annak, akinek ez megadatott. A különbség csupán annyi, hogy az az ember, aki ma elégedett és boldog, minden bukásban egy új lehetőséget ismert fel, míg ezek a lehetőségek és tapasztalatok elvezették őt oda, ahol ma tart. Felismerte a világ segítő szándékát, azokat a jeleket, impulzusokat, amelyek a megfelelő irányba terelték őt mindig. Egy ritmusban, azonos hullámhosszon volt az őt körülvevő világ egészével. 


Az információ - hatalom. Bölcsesség. Tudás. Az információval lehet élni, és visszaélni. A testünk ma az, amit eddigi léte során felhasznált az őt érő információkból és impulzusokból. Az élet rezgés. Az információ szintén rezgés - egy magasabb fokú, megfoghatatlan, gondolati síkon jelentkező energia, mely lehet tudatos, vagy tudattalan. A legapróbb történés is hatással van életünk alakulására, szervezetünk egységére, egészségére. De nem csupán erre. Fizikai testünk is csupán hordozója annak, amit energiának, rezgésnek, 

A teljes ember örül mindennek, amit kap, és annak is, amit adhat. Hálás és elégedett mindenért - igen, a rosszért is. Mert tisztában van a élet egyensúlyának törvényszerűségeivel, a yin és a yang, a két elemi őserő harmóniájának fontosságával. Az Immunotic Global készüléke egy kézzel fogható lehetőség a teljesség felé tartó ember számára.

Segítő hullámokat, harmonikus rezgéseket kibocsátó készülék, amely tudatosan és tudattalanul is pozitív hatást gyakorolhat a környezetében tartózkodókra.  Hatótávolsága 1 - 500 méterig változtatható. A Global készülék segítségével generált rezgések minden élőlényre hathatnak a beállított átmérőn belül. Az élet tudattal rendelkező energia, amely reagál a kívülről érkező hatásokra. Minél többször, minél több ponton kerülnek a körforgásba ezek a pozitív impulzusok, annál nagyobb esély lehet arra, hogy egyszer a világ, amelyben élünk harmonikus és egészséges arcát mutassa a világmindenségnek - és persze nekünk is. A Global készülék egyedülálló információhordozó és energiaközvetítő eszköz, melyen 16 program található. Csupa éltető, erőt adó információ abszolút forrása, amely biztos létraként szolgálhat testünk, lelkünk és szellemünk fejlődéséhez, energiáink felemeléséhez. 

Minőség és tanúsítvány


Az Immunotic készülékek folyamatos üzemeltetése kiváló minőségüknek köszönhető. A készülékeken futó programok garantálják a folyamatos, állandó frekvenciabiztonságot. A programok bármelyikét választva biztonságos regenerációs hatású frekvenciatartományok kerülnek futtatásra. A készülékek Szloboda Balázs szabadalmaztatott, védjeggyel ellátott szellemi termékei. Minden készülék nemzetközileg elismert bevizsgálási folyamatokon megy keresztül és rendelkezik EK megfelelőségi  Nyilatkozattal. 

Jognyilatkozat

A készülékek nem minősülnek orvostechnikai eszköznek. Nem célja a diagnózis, a kezelés, a gyógyítás sem ember, sem pedig állat esetében. A szervezet működésébe károsan nem avatkozik bele. Használat előtt mindig konzultáljon orvosával!
A készülék használata önkéntes, az egyéni eredmények eltérőek lehetnek. Az Immunotic célja, hogy támogassa a szervezet normális egyensúlyát.
Használat  előtt  olvassa el pontosan a kezelési útmutatót!