REmove

(összekapcsoló) neuron.  Az idegrendszer által érzékelt ingerekre a test reflexekkel reagál. Ezek a válaszreakciók lehetnek izomeredetűek, illetve bőreredetűek.  A bénulás egy izom vagy egy izomcsoport működésképtelenségét jelenti. Az érintett testrész teljesen érzéktelenné is válhat. Ennek a folyamatnak természetesen vannak különböző fokozatai - zsibbadás, érzéketlenség, erőtlenség. Okai lehetnek:

  • izombetegségek
  • idegrendszeri betegségek
  • gyermekbénulás
  • baleseti sérülések
  • szülés közbeni sérülések
  • súlyos lelki problémák

A legújabb kutatások szerint az agy által kiadott parancs megvalósításához a szervezet addig a pontig használja az idegpályákat, amíg azok épek, sérülésmentesek, alkalmasak az ingerület átvitelére. Azonban ugyanezek a kutatások döbbenetes felismerést hoztak: az agyból kiinduló információnak nem csak egy lehetséges útja létezhet! 

Az idegrendszer feladata a környezethez való alkalmazkodás és a szervezet munkájának összehangolt működése. Az idegrendszer működésének eredménye a látás, a hallás, a szaglás, az egyensúlyérzékelés, az ízérzékelés, a bőr- és izomérzékelés is. Mindezek mellett a mozgás, a teljes anyagcsere, a szívműködés és a hormonális rendszer is idegrendszeri összeköttetések alapján működő rendszerek. Az idegrendszer alaki és működési egysége a neuron, vagy idegsejt, mely működése szerint lehet érző, mozgató és asszociációs 

Az idegrendszer és az agy közötti kapcsolatot vizsgálók sajnos még nem találták meg azt a módszert, amivel ez a másik út könnyedén megtalálható és használatba vehető lehetne, de a kutatások továbbra is zajlanak. 

Képzeljük el az agyi ingerületet úgy, mint egy eltévedt turistát a város közepén, aki a városszéli kertvárosba szeretne eljutni, de a forgalmas sugárút le van zárva. Mindössze egy olyan helymeghatározó rendszerre van szüksége, amely "újratervezi" számára az utat a lezárt területrész kihagyásával, hogy átadhassa az üzenetet. Lehetetlen? Mielőtt elhamarkodottan ítélnénk, emlékezzünk nagy emberek "lehetetlen!" véleményeire, amik a levegőnél súlyosabb repülő tárgyakat, vagy ötnél több számítógép szükségességét vélték lehetetlennek. Akkor. Lehet, hogy 100 év múlva a bénulás egy egyszerű helymeghatározó programmal - gyógyszerrel, készülékkel, egyébbel - könnyebben kezelhető lesz, mint egy megfázás.
A REmove készülék információs szintű hatása a fenti területekre fokozott energiafelhasználással járhat a szervezet részéről, ezért a pihenés és a tápanyagok utánpótlása kiemelten fontos a készülék használata során.

Fotogaléria

Minőség és tanúsítvány

Az Immunotic készülékek folyamatos üzemeltetése kiváló minőségüknek köszönhető. A készülékeken futó programok garantálják a folyamatos, állandó frekvenciabiztonságot. A programok bármelyikét választva biztonságos regenerációs hatású frekvenciatartományok kerülnek futtatásra. A készülékek Szloboda Balázs szabadalmaztatott, védjeggyel ellátott szellemi termékei. Minden készülék nemzetközileg elismert bevizsgálási folyamatokon megy keresztül és rendelkezik EK megfelelőségi  Nyilatkozattal. 

Jognyilatkozat

 A készülékek nem minősülnek orvostechnikai eszköznek. Nem célja a diagnózis, a kezelés, a gyógyítás sem ember, sem pedig állat esetében. A szervezet működésébe károsan nem avatkozik bele. Használat előtt mindig konzultáljon orvosával! 

A készülék használata önkéntes, az egyéni eredmények eltérőek lehetnek. Az Immunotic célja, hogy támogassa a szervezet normális egyensúlyát.
Használat  előtt  olvassa el pontosan a kezelési útmutatót!