Egy hat kötetes mű első könyvét veheti a kezébe az olvasó, mely sok ezer éve elhallgatott tényeket közöl. Nem sci-fi vagy nem mese, de minden képzeletet felülmúl a napvilágra hozott valóság!

Nagy bajban van az emberiség, kritikus a helyzet gazdaságilag, politikailag, erkölcsileg, a Föld ökoszisztémájának pusztulása aggasztó méreteket öltött, ebben a helyzetben az egyedüli kulcs a végpusztulás elkerülése érdekében, hogy az őseredeti szakrális lételvek mentén vissza kell menni a kályhához.

Végre megtudható az igazság a hétpecsétes titokról, a szent Grálról, a Nagyboldogasszonyról, ez az egyetlen könyv, melyben részletek olvashatók egy csodával határos módon még ma is létező kétszázezeréves iratból. 

Miről és kiről szólnak valójában a magyarságra vonatkozó próféciák? Nem is gondolják sokan, hogy mennyien várnak nyugaton és keleten is arra, hogy a magyarok menjenek előre, hogy ők mutassák az utat, mint már oly sokszor a történelemben. Bár mindent megtettek azért, hogy eltitkolják, de még ma is sokan tudják, hogy a magyaroknál a boldog élet receptje. Ilara a Sacra Hungarorum könyvekkel olyan iránytűt ad a magyarságnak, mely megmutatja korunk útvesztőjéből a kivezető utat. Itt az ideje, hogy a magyarokhoz méltó bátorsággal elinduljunk. Csak rajunk múlik minden. A jövő most dől el.

A könyv ITT rendelhető.