Allergetic

Az ételallergia egy védekező mechanizmus valamely ételre, amely rendes körülmények között ártalmatlan a nem allergiás személyre. Általában azonnali reakciót eredményez, percekkel, másodpercekkel az étel elfogyasztása után. A tünetek súlyosak, életveszélyesek is lehetnek.

Ételérzékenységről (intoleranciáról) van szó, amikor egy étel elfogyasztása után kellemetlen tünetek jelentkeznek. A reakciók ebben az esetben kevéssé gyorsak, néhány órával, esetleg napokkal a szervezetbe jutás után is jelentkezhetnek. 


Az allergia a szervezet védekező rendszerének kóros mértékű túlműködése. A lényege, hogy olyan anyagokkal szemben is "támadásba" lendül a szervezet immunrendszere, amely normális körülmények között nem jelent veszélyt. Az allergia tünetei a kiváltó októl függően sokféle és igen változatos formában jelentkezhetnek. Pollen allergia esetén az orr és a szem nyálkahártyájának gyulladása jellemző. A viszketés és a folyamatos megfázásszerű tünetegyüttes sajnos sok kellemetlenséggel jár.

Az érzékenység elsősorban az emésztőrendszert érinti, hasfájás, puffadás, hasmenés, hányás kísérheti.

Az alapvető gondot az okozza, hogy minden esetben egyedi okokat kell keresni a probléma hátterében.
Itt tulajdonképpen emlékeztetni kell bizonyos sejteket arra, amit régebben tudtak, és ami genetikailag kódolt információként bármikor alkalmazhatóvá kell, hogy váljon.
Lelki szinten az allergia általában a túlzott elhárítást, elhatárolódást jelzi, amit a szervezet tökéletesen reprodukál a fizikai szinten.  

Galéria

Minőség és tanúsítvány


Az Immunotic készülékek folyamatos üzemeltetése kiváló minőségüknek köszönhető. A készülékeken futó programok garantálják a folyamatos, állandó frekvenciabiztonságot. A programok bármelyikét választva biztonságos regenerációs hatású frekvenciatartományok kerülnek futtatásra. A készülékek Szloboda Balázs szabadalmaztatott, védjeggyel ellátott szellemi termékei. Minden készülék nemzetközileg elismert bevizsgálási folyamatokon megy keresztül és rendelkezik EK megfelelőségi  Nyilatkozattal. 

Jognyilatkozat

A készülékek nem minősülnek orvostechnikai eszköznek. Nem célja a diagnózis, a kezelés, a gyógyítás sem ember, sem pedig állat esetében. A szervezet működésébe károsan nem avatkozik bele. Használat előtt mindig konzultáljon orvosával!
A készülék használata önkéntes, az egyéni eredmények eltérőek lehetnek. Az Immunotic célja, hogy támogassa a szervezet normális egyensúlyát.
Használat előtt olvassa el pontosan a kezelési útmutatót!