Szloboda Balázs az Immunotic készülékek megalkotója 

"Sajnos - vagy szerencsére, már magam sem tudom - családi okok miatt kezdtem el foglalkozni a készülék fejlesztésével. Sokáig gondolkoztam a feleségemmel, hogy egyáltalán nyilvánosság elé hozzuk-e az eredményeket. Megtettük... Több éves kutatómunkám gyümölcse lett az Immunotic. Szeretném megköszönni annak a sok embernek a támogatását, akik segítettek a gép fejlesztésében, és megépítésében. Köszönöm azt a sok kedvességet, amit kaptam a pozitív változásokért cserébe. Nem lehet mindenkin segíteni, de sok embernek hasznára lehetünk, akár egy kis odafigyeléssel, jó szóval is. Büszke vagyok arra, hogy van egy termék, amit itt Magyarországon raknak össze kézzel, drágább, de legalább jó minőségű anyagokból. Büszke vagyok arra, hogy amikor odaadok egy készüléket, azt gondolom-kívánom, hogy segítsen ismét egy emberen, akinek éppen erre van szüksége. Büszke vagyok arra, hogy orvosokat is meggyőzött a készülék használata arról, hogy az egészséghez néha a legegyszerűbb úton is el lehet jutni."
                                                                                                                                                                            Szloboda Balázs


Az Immunotic Kft. 2011-ben alakult Szloboda Balázs, az Immunotic készülékek megalkotójának vezetésével. A cég rendkívül rövid idő alatt bebizonyította, hogy nem csupán szakmailag, de emberileg is felkészült arra, hogy mások útkeresésében hatékony segítséget tudjon nyújtani. A felhasználók igénye alapján a kapcsolattartás folyamatos, nem szűnik meg a vásárlással. Minden felmerülő kérdésre van válasz. Az emberközpontú szemlélet és a készülékek tudományosan is alátámasztott hatékonysága együttesen alkotják az Immunotic szívét és lelkét. A cég folyamatosan fejlődik, a kezdetektől érdeklődést vív ki a nemzetközi piacon is. A cégvezető álma, miszerint a készülékek Magyarországon kerüljenek először forgalomba, és itt váljanak ismertté és elismertté, már 2011-ben teljesült. Ezért 2012 - től megindult a külföldi forgalmazás lehetősége is, hogy minél többen megismerjék és használják ezt az egyedülálló technológiát szerte a világon.

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS
Az Immunotic folyamatosan, piackutatásra alapozottan fejleszti a legújabb termékeit. Speciális készülékeink egymással is kompatibilis használatot tesznek lehetővé. Minden készülék nemzetközileg elismert bevizsgálási folyamatokon megy át, mielőtt a vásárlóhoz kerülne. Távolabbi terveink között szerepel egy saját mikrobiológiai laboratórium fenntartása, és az Immunotic készülékekre alapozott vizsgálati protokoll megvalósítása.

MINŐSÉG
Az Immunotic készülékek folyamatos üzemeltetése kiváló minőségüknek köszönhetően válik lehetővé. Az alkatrészek minden darabja a fellelhető legjobb minőséget képviseli.

TECHNOLÓGIA
Az Immunotic készülékeken futó számítógépes programok garantálják a folyamatos, állandó frekvenciabiztonságot. A számos program közül bármelyiket választva biztonságos regenerációs hatású frekvenciatartományok kerülnek lefuttatásra. A készülékek Szloboda Balázs szellemi termékei, szabadalmaztatott, védjeggyel ellátott termékek.

KARITATÍV TEVÉKENYSÉGEK
Az Immunotic Kft. folytatja az általa kiválasztott szervezetek támogatását, melyek daganatos gyermekekkel, hátrányos helyzetű, sérült emberekkel, és állatmentéssel, állatgyógyászattal foglalkozva nyújtanak segítséget a rászorulóknak.

Elismerések


2015 Megbízható Cég Tanúsítvány

Újra megtisztelő kitüntetést kapott csapatunk, mely az ügyfelek visszajelzései alapján készült el. Rendkívül hálásak vagyunk ezért a tanúsítványért az Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központnak:

Megbízható Cég Tanúsítvány

A Megbízható Cég Tanúsítványt csak olyan vállalkozások nyerhetik el, amelyek az ügyfelek és üzleti partnerek véleménye alapján hiteles üzletpolitikát folytatnak. Ez a tanúsítvány egy olyan innovatív informatikai vizsgálaton alapul, amely teljes egészében a fogyasztók véleményére támaszkodik.

A tanúsítvány egyrészt az ügyfelekhez való becsületes hozzáállás, másrészt az etikus és tisztességes cégvezetés ékes bizonyítéka.

2014. AA Minősítés

2014. februárjában a Bisnode Csoport, mely európa 19 országában jelen van felmérte az Immunotic Kft-t. Ezen felmérés alapján a cég AA minősítést kapott, melynek értelmében Magyarország vállalkozásainak legjobb 1,75 %-ába tartozik. Ez a nemzetközi szinten is elismert minősítés magas presztízsértéket képvisel, mely az adott cég üzleti kompetenciáját, megbízhatóságát mutatja.

2013. Év Megyei Vállalkozója, Az Év Feltalálója a megyében

A VOSZ megyei és országos Elnökségének döntése alapján Szloboda Balázs "A 2013. Év Megyei Vállalkozója, Az Év Feltalálója Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében" elismerő címben részesült.

Szívvel - Lélekkel