Hoffmann György


Talán a műszaki gyökereimnek köszönhetem, hogy szerettem volna mindig mindenre magyarázatot találni, megérteni a dolgok miértjét. 
Sosem akartam elfogadni, sem elhinni, hogy az élet értelme csak a szenvedés, a "robotolás", a folyamatos harc, a küzdelem a fennmaradásért, ...hogy azért születtünk erre a világra, hogy végigdolgozzuk életünket, hogy küzdjünk a betegségekkel és a végén szenvedések közepette meghaljunk.
Ez nem logikus. Ilyet a "Világ megalkotója" nem akarhatott. 
Mindig foglalkoztatott, hogy akkor miért is jöttünk ide a Földre?... hogyan is működik a világunk?...mi értelme van az életünknek?...és mikor, mit, hol rontottunk el, ha elrontottuk?
Azt már gyermekkorom óta érzem, hogy valahol van egy olyan tudás, amit "eltitkolnak előlünk" mert amiben manapság élünk az egy óriási manipuláció, egy hatalmas hazugság.
Az elmúlt közel 35 évben kerestem a fentiekre a választ, így nagyon sok tanfolyamot végeztem, sok oktatáson vettem részt, képeztem magam, több technikát is elsajátítottam. (Agykontroll tanfolyamok több fokozata, Masszőr-, Spiritiszta-, Reiki tanfolyamok, Access Bars, Kvantummátrix átalakítás, Atlantiszi Számmisztika, belekóstoltam a Hipnózisba, Grabovoj Tanításaiba, és még sorolhatnám.)
Túl vagyok rengeteg könyvön, filmen, de az igazán érthető, használható, működő megoldások, válaszok nagyon nehezen jöttek.

A teljesség igénye nélkül megemlítek néhányat azok közül, akiknek tanításai meghozták a várt eredményt, akik meghatározók voltak számomra (köszönöm munkájukat).
Sokat tanultam: Király Tamás (Auraszakértő), Dr Joe Dispenza, Bruce Lipton, Greg Braden előadásaiból, könyveiből, Badinyi Jós Ferenc munkásságától, Máté Imre 49. nagymester (Főbácsa) - a Rábaközi táltos hagyományok őrzőjének - Yotengrit sorozatától és egyéb megnyilvánulásaitól, Színia-Bodnár Erika könyveitől és filmjétől, a SACRA HUNGARORUM könyvtől, melyből végre megtudható az igazság a hétpecsétes titokról, a szent Grálról, a Nagyboldogasszonyról. Ez az egyetlen könyv, melyben részletek olvashatók egy csodával határos módon még ma is létező kétszázezeréves iratból. 
Born Gergely, Pap Gábor, Szántai Lajos előadásaitól, Alexander Loyd és Ben Johnson - A Gyógyító Kód és a Szeretetkód c. könyveitől, Dr. David R. Hawkins tanításaitól, könyveitől és még sorolhatnám...
Többek között Kisfaludy György előadásai is bebizonyították, hogy amit eddig nem tudtunk megmagyarázni, így hitre alapozott "spirituális csodának" gondoltunk, arra ma már megvan a tudományos magyarázat, a válasz, a kvantumfizika általi bizonyíték. 
2020.ban kapcsolatba kerültem az amerikai HeartMath Intézettel azóta igyekszem átadni másoknak az ott tanultakat, 

Ahová eddig eljutottam azt ezúton is köszönöm Dr Tóth Editnek (gyermekgyógyász, neonatológus) és Gyurkó Istvánnak (kvantumfizikus, biofizikus, gyógyszervegyész-mérnök, employee experience szakértő, természetes gyógymódok terapeuta) akiktől sokat tanulhattam és remélem ezután is tanulhatok, akik sokat segítettek, többek között eligazodni az elmúlt közel 35 évben szerzett "információáradatban". 

Most belülről a "szívemből érzem", hogy jó irányba haladok, sok kérdésre megkaptam a választ és úgy pestiesen mondva "kezd összeállni a kép". Bár azt is érzem, hogy minél több igaz információ birtokában vagyok, annál több az ismeretlen előttem, de nem is kell, nem is lehet mindent megérteni és tudni, nem ez az ember feladata.
Ha ma még halványan is, de "kezdem megérteni a világ működését", hogy miként és miért jutottunk oda, ahol most vagyunk, hogyan és miként segíthetünk magunkon, és természetesen másokon, akik ezt kérik.
Továbbá kezd körvonalazódni egy hatékony módja annak, hogy hol, hogyan segítsük saját életünket visszazökkenteni, vagy nem kiengedni a "normális kerékvágásból".
Mindhárom síkon: a Test, Lélek és Szellem síkján is megvan a megoldás. Azt nem állítom, hogy könnyű az út, de azt igen, hogy egyszerű, világos és tiszta, így mindenki számára elérhető.
Azért vagyunk itt a Földön, hogy az Életet széppé tegyük mindannyiunk, így a magunk számára is.

Remélem sokan választják ezt az utat, én igyekszem ezen járni.