Gyurkó István

kvantumfizikus, biofizikus, gyógyszervegyész-mérnök, employee experience szakértő, természetes gyógymódok terapeuta

Gyurkó István vagyok, 2009-ben okl. vegyészmérnök (Debreceni Egyetem), 2014-ben okl. gyógyszervegyész-mérnök (Budapesti Műszaki Egyetem), 2016-ban (Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Budapesti Műszaki Egyetem) okl. orvosi fizikus diplomát szereztem. Egyetemek mellett és azt követően a Magyar Tudományos Akadémia Természettudományi Kutató Központjával valamint több hazai és külföldi gyógyszergyárral, diagnosztika központtal együttműködve vezikuláris gyógyszerhordozók, radiofarmakonok fejlesztésével, tanulmányozásával foglalkoztam. Két szabadalom beadásában illetve több nemzetközi közlemény megírásában vettem részt.

2007 óta foglalkozom biofizikával, kvantumfizikával (nem lineáris/lokális medicina) és a tudatosság kapcsolatának kutatásával. Minden betegség mögött húzódik egy hosszabb ideje fennálló zavart pszichés és mentális háttér, ami megváltozott sejtvezérlő információkat jelent. Mivel ezek az információk nem azonosak a sejtek hibátlan működéséhez szükséges eredeti élettani jelekkel, ezért először zavar lép fel a sejtek egymás közötti kommunikációjában, majd a zavar miatt, a szövetek - szervek - szervrendszerek működése is megváltozik. A klasszikus és pszichoszomatikus mellett a nem lineáris medicina ötvözésével biofizikai elemzéseket végzünk.

Személyre szabott gyakorlati tanácsokkal, komplex terápiás javaslattal segítünk az egyén EGYENSÚLYi állapotának (koherens sejt működés) ellenőrzésében (prevenció), megőrzésében, szükség esetén annak helyreállításában. Életmód programunk hatékonyan ötvözi a klasszikus és az alternatív orvoslás módszereit illetve eszközeit. Gyors és egyedi igényeknek megfelelő megoldást nyújtunk az egész család számára.