Dr Tóth Edit

Gyermekgyógyász, neonatológus

Dr. Tóth Edit vagyok, 33 éve gyermekgyógyász, neonatológus. Jelenleg a Szentesi Kórház Gyermekosztályát vezetem, immár 20 éve. Hobbiként egyetemi éveim után közvetlen csecsemők táplálásával; később az egészséges felnőttkori táplálkozással, és annak egészség megőrző illetve betegség megelőző hatásaival foglalkoztam. Látva, hogy az orvostudomány egyes esetekben teljesen tehetetlen, néhány éve az alternatív orvoslás felé irányult a figyelmem. A prána gyógyítás és a theta-healing után találkoztam a nem lineáris medicina eszközével. A vizsgált személy biofizikai állapotának felmérésére, betegségek, toxinok azonosítására, kórokozók eliminálására, kezelésekre valamint az allergiák kiderítésére két éve használom az egyik legmegbízhatóbb készüléket. A több, mint 550 vendégem visszajelzése alapján az eredmények meggyőzőek.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az elemzés egyben személyre szabott konzultáció is legyen, ezért a kiértékelést helyben elvégezzük és összekötjük a kezelésekkel. Az otthonra javasolt terápiát hónapokra beállítjuk, emellett táplálkozási és életmódbeli tanácsokat adunk. A biofizikai elemzéseket MINDENKINEK ajánljuk! Aki úgy érzi egészséges azért, hogy lássa, hogy a szervezete energetikai egyensúlyban van-e, vannak-e benne kórokozók, toxinok, illetve fennállnak-e a szervezetében allergiás reakciók. Ha beteg, a betegség "gyökeréig" tudunk menni és orvosolni azt. A gyógyulási folyamat(ok)nak is innen kell kiindulnia. A vizsgálat teljesen fájdalom mentes, non-invazív és azonnali eredményt ad(hat); hatékonyan kombinálható a klasszikus orvoslás eszközeivel, módszereivel.

Külön öröm számomra, ha gyermekeknek segíthetek, mert látom, hogy több mindent tudok beazonosítani, mintha csak a hagyományos orvostudomány " eszközeit " vetném be.